Christiaan Eigenaar | Maître de Maison

Christiaan is een geboren gastheer. “Het is heerlijk om iets voor een ander te kunnen doen, iedereen wordt graag verzorgd”. Het is altijd zijn passie geweest. Met zijn kennis van wijn-spijs combinaties adviseert hij u graag. Laat je lekker in de watten leggen bij een bezoek aan Bistro LUF

Lorance Eigenaresse | Chef-Kok

Lorance is opgegroeid in de keuken, haar moeder kon altijd in een hand omdraai de mooiste dingen op tafel zetten. Daar is Lorance haar passie voor het koken dan ook begonnen.

Dominique Assistent bedrijfsleider

Het zusje van Christiaan en onze duizendpoot. Of het nou in de bediening is of in de keuken, Dominique staat voor je klaar. Ze ontvangt je altijd met een grote glimlach en bereidt gerechten met de grootste passie. Ondertussen stuurt zij het personeel aan zodat Lorance en Christiaan kunnen doen waar zij goed in zijn.

Manon Leerling Kok

Manon is onze nieuwste aanwinst die vanaf september 2020 haar BBL studie Zelfstandig Werkend Kok bij ons gaat volgen. Om alvast een voorsprong te krijgen werkt Manon bij ons en kan je de meest heerlijke gerechten verwachten van haar onder de begeleiding van Lorance

Marlies Medewerker Bediening

Of het nu achter de bar is of in het restaurant. Marlies staat voor u klaar. Altijd in voor een grapje met collega's, maar stuurt er wel op aan als het te afleidend word. Marlies houdt de jongens in toom en zorgt ervoor dat de aandacht bij de gasten blijft.

Cornee Medewerker Bediening

Kom je bij LUF, dan is de kans groot dat je Cornee aantreft op het terras of achter de bar. Geef je wensen aan hem door en hij maakt er gelijk werk van.

Karen Medewerker Afwas-Bediening

Begonnen in de afwas bij ons baant Karen zich langzaam een weg richting steeds meer bedieningswerkzaamheden. Zij zorgt er voor dat al het servies schoon en netjes bij u op tafel komt. Verbaast u zich niet als u haar in het restaurant ziet lopen met een dienblad.

Lyen Medewerker Afwas

Lyen zorgt er samen met de andere afwassers voor dat alles weer netjes en schoon voor u klaar staat. Als je haar ziet zal het je niks verbazen dat ze altijd met een glimlach aan het werk is.

Niek Medewerker Afwas-Bediening

Deze voetbalfanaat gaat geen uitdaging uit de weg. Naast het reinigen van al het servies, pannen etc. zorgt Niek er regelmatig voor dat de bar weer is aangevuld met nieuwe drankjes.